دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود تحقیق رایگان پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذایی برای حیوانات مزرعه

دانلود مقاله رایگان
  • خلاصه
  • فهرست
  • خلاصه تحقیق رایگان پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذایی برای حیوانات مزرعه

    پروبیوتیکها میکروبهای انتخاب شده‌ای میباشند که جهت جایگزین شدن در لوله گوارش انسان یا حیوانات مورد استفاده قرارمی‌گیرند . هدف از این جایگزینی بهبود شرایط فیزیولوژیکی و بطور کلی تغییر اکوسیستم پیچیده روده میباشد.
    پروبیوتیکها میکروبهای انتخاب شده‌ای میباشند که جهت جایگزین شدن در لوله گوارش انسان یا حیوانات مورد استفاده قرارمی‌گیرند . هدف از این جایگزینی بهبود شرایط فیزیولوژیکی و بطور کلی تغییر اکوسیستم پیچیده روده میباشد.
    در طول لوله گوارش انسان تقریبا در شرایط عادی ۱۰۱۴ و یا ۱۰۰۰۰۰ برابر بیشتر از تعداد افراد جهان و بیشتر از ۴۰۰ نوع میکروارگانیسم متفاوت وجود دارد . موقعی که یک فرد و یا یک حیوان متولد میشود دستگاه گوارش او فاقد هرنوع میکرو ارگانیسمی میباشد . بعد از تولد جایگزینی میکروبها شروع میگردد و میکروبها از محیط وارد دستگاه گوارش شده و تشکیل کلنی میدهند .
    این میکروبها بوسیله غذای خورده شده و همچنین شرایط محیط روده تحت تاثیر قرار میگیرند. بعد از یک مدت زمان مشخص میکروبهای دستگاه گوارش بدلیل شرایط ثابت محیط و ترکیب مواد غذائی و فیزیولوژی موجود تثبیت میگردند که این برای حفظ حیات موجود ضروری میباشد این میکروبها تعداد زیادی از اعمال حیاتی از جمله تجزیه مواد غذائی ،تولید بعضی از متابولیتها ، از جمله اسیدها ، ویتامینها ، و باکتریوسینها و در نتیجه حذف رقابتی و تجزیه شدن ترکیبات فعالی مثل هورمونهای استروئیدی و تحریک سیستم ایمنی بدن را انجام میدهند .
    تحت شرایط عادی غلظت میکروارگانیسمها در طول لوله گوارش و در قسمتهای تحتانی دستگاه گوارش حتی به میزان ۱۰۱۱ افزایش می‌یابد. در حیوانات بعضی از عوامل، محیط لوله گوارش را تحت تاثیر قرار میدهند که در این میان تنش مهمترین عامل تاثیر گذار بر روی دستگاه گوارش و در نتیجه روی عملکرد میباشد .
    حمل و نقل ، تغییر درجه حرارت ، نوع ماده غذائی ، بیماریها ، و آنتی بیوتیکها فاکتور اصلی تغییردهنده توازن میکروبها در لوله گوارش می باشند.زمانی که توازن میکروبی بهم میخورد احتمال تشکیل کلنی توسط باکتریهای بیماریزا در روده افزایش مییابد . تغییر ماده غذائی یکی از عوامل تغییر دهنده محیط میکروارگانیسمها میباشد و در طول زمانی که این میکروارگانیسمها به محیط جدید عادت پیدا میکنند تعدادشان پائین تر از حد نرمال خواهد بود و این به معنی ایجاد فضا برای باکتریهای بیماریزا وتولید سم توسط آنهاست که در نهایت موجب اسهال و یا مرگ حیوان خواهد شد .
    تشکیل کلنی درروده در سطوح متفاوت میتواند به وجود آید میکروبها میتوانند به سطح سلولهای اپیتلیال روده متصل شده و یا در کریپتها شروع به تشکیل کلنی نمایند. پروبیوتیکها، افزودنی غذائی هستند که فواید زیادی برای حیوانات دارند .
    بطور کلی این مواد امکان تشکیل کلنی توسط باکتریهای بیماریزا را کاهش داده و از طریق توانائی تولید آنزیم موجب تجزیه مواد غذائی میگردند. در انسان اولین تاثیر پروبیوتیک جلوگیری از اسهال بخصوص در ارتباط با بیماری یا سفر میباشد . در حیوانات افزایش وزن روزانه، بهبود ضریب تبدیل مواد غذائی و کاهش تلفات اولین پارامترهای تحت تاثیر میباشد و در همان حال کاهش اسهال و بیماریها، پارامترهای ثانویه میباشد . یک میکروارگانیسم که به عنوان پروبیوتیک استفاده میگردد باید توانائی عبور از معده و رشد در روده کوچک یا سکوم و یا کلون را داشته باشد .
    تاثیر پروبیوتیک بر روی عملکرد ناشی از اثر متقابل آنزیم و متابولیتهای تولید شده توسط آنها و حذف رقابتی و یا تحریک سیستم ایمنی بدن میباشد. پروبیوتیکهای تولید شده بر اساس باسیلهای اسپور دار نوعی از پروبیوتیکهای مورد استفاده در کارخانجات خوراک دام و طیور میباشد . این محصولات دارای مزایای فراوانی میباشد که مهمترین آن حفظ کیفیت در طی فرایند پلت شدن میباشد . علاوه بر آن قادر به تولید مقدار زیادی آنزیم در دستگاه گوارش میباشد که موجب افزایش هضم مواد غذائی ، مصرف غذا و حفظ ثبات لوله گوارش میگردد .
  • فهرست تحقیق رایگان پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذایی برای حیوانات مزرعه

مقالات مرتبط

Cached 1396/05/25
دانلود مقاله افزودنیهای غذایی

دانلود مقاله افزودنیهای غذایی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۴۴
  • افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد ...

دانلود گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی - کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

دانلود گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی - کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

  • صنایع غذایی
  • ۱۴۲
  • بخش اول : گوشت<br>گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید می‌شود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندام‌های دام مانند زبان، کبد، مغز ...

دانلود مقاله اثر افزودنی های زیرکونیوم بروی درشت شدن دانه های آستنیت

دانلود مقاله اثر افزودنی های زیرکونیوم بروی درشت شدن دانه های آستنیت

  • مهندسی مواد و متالورژی
  • ۲۰
  • اقژثر کربونیتریدهای زیرکونیوم روی رفتار زبر شدن یا درشت شدن دانه ای آستنیت در فولادهای HSLA میکرو آلیاژ شده Zr-Nb و zr کشته شده AL و فولادهای HSLA میکر آلیاژ شده Zr – Nb با نسبت های Zr / N (22-8/2) بررسی شده است و با نسبت های کربونیتیدهای حاوی Ti در ...

دانلود مقاله  مربوط به نگهداری مواد غذایی

دانلود مقاله مربوط به نگهداری مواد غذایی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۶۵
  • <br> میزان محصول عامل بزرگی در ارزش محصول است. استفاده از دمای خیلی پایین برای هر دو انجماد و نگهداری محصولات منجمد به ارزش آن می افزاید. اما برای خیلی از محصولات در مدت نگهداری ، قابلیت خوشمزگی و ارزش تغذیه ای مطلوب است. <br> خشک کردن ...

دانلود تحقیق هانتر در شیمی مواد غذایی

دانلود تحقیق هانتر در شیمی مواد غذایی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۱۴
  • هانتر در شیمی مواد غذایی <br> سبب شناسی عقب ماندگی ذهنی (اختلالهای متابولیک و غدد داخلی ) <br> حدود 4 تا 5 درصد نارساییهای رشدهوش زاییده اختلالهای کروموزومی و ارثی متابولیسم بدن است. تراکم بیش از حد بعضی از مواد شیمیایی در بدن باعث ضایعه ...

دانلود تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه

دانلود تحقیق نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه

  • کشاورزی - دامپروری
  • ۱۳
  • بسم الله الرحمن الرحیم <br> نقش عناصر غذایی در مورفولوژی ریشه <br> مقدمه <br> گیاهان موجودات زنده ساکنی هستند که خود را با محیط مدام در حال تغییر اطرافشان سازگار نموده اند. وضعیت اندام زایی بدون محدودیت گیاهان سبب شده است که در طول ...

دانلود مقاله کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذایی و بسته بندی در صنایع غذایی

دانلود مقاله کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذایی و بسته بندی در صنایع غذایی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۲۹
  • <br> کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذایی و بسته بندی در صنایع غذایی <br> چکیده <br> نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان ...

دانلود تحقیق کلروز (زردی ) در افراهای رشد کرده در مزرعه

دانلود تحقیق کلروز (زردی ) در افراهای رشد کرده در مزرعه

  • کشاورزی - دامپروری
  • ۱۰
  • کلروز (زردی ) در افراهای رشد کرده در مزرعه <br> مقدمه <br> یک مسئله عادی افرا قرمز رشد کرده در مزرعه ( Acer rubram ) یک کلروز برگی است که در اواخر تابستان ظاهر می شود. افراها بدون علامتی از کلروز تا نیمه تابستان رشد می کنند. سپسfarwest ...

دانلود مقاله کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع  غذایی

دانلود مقاله کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی

  • بهداشت - تغذیه
  • ۸
  • بسم الله الرحمن الرحیم <br> <br> کاربرد انواع ترکیبات اروماتیک در صنایع غذایی <br> ترکیبات آروماتیک یک سری ترکیباتی هستند که در صنایع غذایی بسیار حائز اهمیت هستند و معمولأ در حین انجام واکنشهای شیمیایی و بیو شیمیایی مواد غذایی ...

دانلود مقاله، تحقیق، پروژه دانشجویی رسا پیپر
پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.