دانلود مقاله و تحقیق word با فرمت doc قابل ویرایش
افزودن به علاقه مندی ها

به اشتراک گذاری:

دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) سردخانه بیست تنی

دانلود
  • خلاصه
  • فهرست
  • خلاصه طرح (پروژه کارآفرینی) سردخانه بیست تنی

    شرح فرآیند ( روش تولید / روش ارائه خدمات )

    5. مجوزات قانونی مورد نیاز :

    جواز تاسیس از اداره صنایع و معادن

     

     

    6. معرفی محصولات / خدمات طرح

    گوشت  سردخانه ای            20 تن               قیمت هر کیلو   80.000 قیمت کل   192.000.000.000

     

     

    7. معرفی و ویژگی های محل طرح :

    شهرک صنعتی شهرستان رشتخوار

    دلیلی انتخاب محل :

    تازه تاسیس بودن شهرستان و عدم وجود سردخانه جهت نگهداری گوشت و توزیع در بین مردم

     

    8. ویژگی های محصول  جهت خرید مشتریان :

    تامین گوشت شهرستان که نیاز مبرم مردم می باشد

    نگهداری گوشت در مئدت زمان طولانی و جلوگیری از فساد گوشت 

     

     

    مواد اولیه مورد نیاز محصول

    گوشت                      20 تن    قیمت هر کیلو     80.000                      قیمت کل : 19.680.000.000 

     

     

    .10.فهرست نیروهای انسانی مورد نیاز و حقوق و دستمزد 

  • فهرست طرح (پروژه کارآفرینی) سردخانه بیست تنی

مقالات مرتبط

Cached 1396/06/01
دانلود تحقیق آئین کار روش چیدن کالا در سردخانه مواد غذائی

دانلود تحقیق آئین کار روش چیدن کالا در سردخانه مواد غذائی

  • اقتصاد - حسابداری - مدیریت
  • ۶
  • هدف<br> هدف از تدوین این آئین کار تعیین روش چیدن مواد غذائی مختلف در سالنهای نگهداری سردخانه ( اعم از بالای صفر و زیر صفر ) می‏باشد که در آن از باکس پالت box pallet 1 لیف تراک2 استفاده می‏شود .<br> 2 - دامنه کاربرد<br> این آئین کار ...

دانلود گزارش انبار سردخانه میوه

دانلود گزارش انبار سردخانه میوه

  • صنایع غذایی
  • ۷
  • مقدمه<br>از زمانهای بسیار دور ، بشر همواره سعی در پیدا کردن روش هایی داشته که بتواند محصولات کشاورزی را برای مدتی نسبتاً طولانی نگهداری نماید. که از آنجمله می توان به خشک کردن، شور انداختن، ترش گرفتن، نمک زدن و دودی کردن اشاره نمود. اما یکی از ...

دانلود تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)

دانلود تحقیق استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)

  • صنایع غذایی
  • ۱۰
  • زردآلوکه نام علمی آنPrunus Armanica است ازگیاهان تیره Rosaceae (تیره گلسرخیان)ازراسته <br>گیلاس می باشد.درختی است تک پایه که معمولادرنیم کره شمالی می روید.<br>میوه آن تقریباگردوگوشتی وبعضی ازانواع آن تقریبابیضی شکل ویانوک درازبوده ...

دانلود مقاله آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها

دانلود مقاله آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها

  • صنایع غذایی
  • ۲۴
  • - هدف<br>هدف از تدوین این استاندارد، تعیین آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه های ثابت می باشد.<br>2- دامنه کاربرد<br>این استاندارد در مورد سردخانه های ثابت که از گاز آمونیاک به عنوان شاره سرمازا استفاده می ...

دانلود تحقیق آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه

دانلود تحقیق آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه

  • صنایع غذایی
  • ۱۵
  • این آیین کار راهنمای کلی است.زیرا مکان کشت ،رقمهای گوناگون و چگونگی موقعیت محلی ممکن است شرایط دیگری را برای برداشت و نگهداری مشخص سازد.<br>این آیین کار را نمی توان بگونه یکسان برای همه رقمها و در همه آب و هواهای گوناگون بکار برد و باید ...

دانلود تحقیق آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

دانلود تحقیق آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

  • صنایع غذایی
  • ۱۰
  • 1 - هدف و دامنه کاربرد <br> هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد . <br> این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی می‏رسند کاربرد ندارد ...

دانلود تحقیق نگاه داری هویج در سردخانه

دانلود تحقیق نگاه داری هویج در سردخانه

  • صنایع غذایی
  • ۸
  • بطور کلی کیفیت سبزیجات را پس از برداشت از مزرعه نمی‏توان بهبود بخشید و هدف از نگاهداری حفظ کیفیت اولیه است .<br> سبزیجات کیفیت خود را به چند طریق از دست می‏دهند و فهرست ذیل نمایانگر زیانهائی است که ممکن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام ...

دانلود تحقیق نگهداری اسفناج در سردخانه

دانلود تحقیق نگهداری اسفناج در سردخانه

  • صنایع غذایی
  • ۶
  • نگهداری اسفناج در سردخانه<br> 1 هدف<br> هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .<br> 2 دامنه کاربرد<br> این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که ...

دانلود مقاله، تحقیق، پروژه دانشجویی رسا پیپر
پرداخت نهایی
عنوان مقاله
محصول به سبد خرید اضافه شد.